Източник lamqta.comОвен  Ще постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху

...
Източник lamqta.comОвен  Ще постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Много изненади почти за всички зодии, някои ще се потопят в миналото, за да вземат вярното решение

Източник lamqta.com

Овен 
Ще постигнете много положителни резултати, в случай че се концентрирайте върху реализацията на личните хрумвания. Трудно ще Ви се удава да изпълнявате непознати нареждания и даже да се пробвате, все нещо ще забравяте и обърквате. Трудно ще Ви бъде, и в случай че предстоят настоятелен договаряния: няма да дооцените своите съперници и е доста допустимо да попаднете в неуместно състояние. Близките ще се стараят да издигнат настроението Ви, само че Вие ще сте кибритлия и при всяко неразбирателство ще избухвате, без даже и да се опитате да скриете своите отрицателни страсти. Само че такова държание някак Ви отива през днешния ден, и никой няма даже да намерения, да Ви се разсърди. 

Телец

Можете да изживеете живота си единствено по един метод - като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.
 

Близнаци

Спомнете си за Вашата първа обич или за другар от детството. Ако у Вас са се запазили координатите на тези хора, позвънете или им напишете. Те имат такава засуга за живота на Вашата персона и са създали толкоз доста, с цел да станете това, което сте! Станете за тях приятна изненада, новина от предишното и усмивката на този ден.
 

Рак

Денят е обвързван с разглеждане на цели в дълготраен проект. Ще започнете да се замисляте, дали сте създали верния избор и дали сте организирали вярно живота си. Темата за разсъждение не е неприятна, само че бедата е в това, че бързайки да поправите това, което Ви се коства неверно, единствено влошавате обстановката и се поставяте в още по-сложно състояние. Не бързайте да действате. Днешното Ви въодушевление е подбудено не от действителни условия, а под въздействие на отрицателни трендове. Не си заслужава да разрушавате основаните връзки поради моментно неспокойствие. 
 

Лъв

Подходящ ден за обмисляне на каквото се сетите - от бъдеща женитба, до завоюване на целия свят. Голяма част от Вашите замисли ще бъде осъществена, защото те са във висша степен рационални и забавни. Може да разчитате на всеобщо самопризнание, поддръжка и схващане от обкръжаващите. Няма да зародят компликации от персонален темперамент, а със „ задаващите се ” проблеми ще се справите извънредно елементарно и бързо. Възможни са непредвидени дарове и преференциални покупко-продажби. Не е изключена и инцидентна среща с човек, който ще сте доста радостни да видите. 
 

Дева

Няма да е елементарно през днешния ден на Вашия обичан човек да сътвори оня свят, който Ви се желае. Навярно съществена причина ще бъде Вашето недоумение на това, какво му е нужно, като и вярното слагане на задачите. Та значи Вашата съществена задача е не да изобретите велосипеда, а да го извършите по известния чертеж. Ориентирайте се в обстановката...
 

Везни

Изключително подобаващ ден, с цел да покорите няколко сърца. На процедура през днешния ден това няма да съставлява за Вас никаква компликация. Една усмивка, един палав взор и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще вършиме по-късно с него, ще се наложи да решите сами.
 

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е наложително да попада в листата на Вашите достолепия. Не се огорчавайте! Нетърпеливостта също може да бъде добродетел! Тя е това, което не Ви разрешава да хванете мухаъл от безучастие, или да изоставите започнатото на средата. Само че в дадения миг би трябвало да култивирате у себе си единствено самообладание. Затова започнете да работите над себе си, и не се разстройвайте, в случай че това незабавно не се получи...
 

Стрелец

Този ден би трябвало да прекарате измежду природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо сходно! Достатъчно е в тази жега даже единствено да се подържите един различен малко за ръка...Това в действителност при всички положения може да си позволите.
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
 

Водолей

Жизненият Ви капацитет е снижен, а това демонстрира, че се нуждаете от отмора. Само не си мислете, че звездите предлагат цялостно бездействие: просто не би трябвало за през днешния ден да планирате уморителни занимания. Може да се поразходите по магазините и е прекомерно евентуално да извършите сполучливи покупки. Денят е подобаващ за срещи с далечни родственици и визити на другари. Стремейки се да се покажете доста гостоприемни, ще се визиите като прелестни стопани. Не злоупотребявайте със спиртни питиета, тъй като след използването им ще се почувствате зле.
 

Риби

Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР